Merész! Demi Moore, 60 éves, posztolt képeket magáról fürdőruhában Photoshop nélkül

 Merész! Demi Moore, 60 éves, posztolt képeket magáról fürdőruhában Photoshop nélkül

Demi Moore többször is kijelentette, hogy retteg az öregedéstől.

A sztár szája remeg, szemei nem hajlandók bezáródni, és néhány hónappal ezelőtt a Fendi bemutatóján a valótlanul beesett arcán vitatkozott az egész világ.

Demi valóban dicsekedhet gyönyörű testével. Senki sem kételkedett Moore gyönyörű testalkatában. Az színésznő évek óta kínozza magát a konditeremben.

Az színésznő nemrégiben egy fürdőruha reklámban jelent meg lányaival. Természetesen ugyanannyi évesnek tűnik, mint Tallulah, Scout és Rumer. De ez nem meglepő: a fotós és a retusőr képességei bárkit szépségkirálynővé tehetnek. De hogy mennek a dolgok?

Demi bátor döntést hozott. Megosztotta Instagramján strandfotóit Photoshop nélkül – nem kereskedelmi forgatásból, hanem egy egyszerű nyaralásról. És követőinek minden nézőpontot megmutatott, mind hátulról, mind elölről. A rajongók elámultak Demi őszinteségén és hatvanéves fizikai állapotán. “Tökéletes vagy” – egyetértett a kommentelők többsége.

Az igazat megvallva, néhányan észrevették, hogy Moore arcát még mindig szemüveg és egy leomló árnyék is elfedte. Ez újabb sikertelen arcfelvarrás?