“Olyan sokat hasonlítanak az apjukra”: Anna Kurnyikova megmutatta, milyenek a gyermekei Enrique Iglesias-tól?

 “Olyan sokat hasonlítanak az apjukra”: Anna Kurnyikova megmutatta, milyenek a gyermekei Enrique Iglesias-tól?

A hírességek párosa, Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova nemrégiben ünnepelte ikrei, Lucy és Nicholas negyedik születésnapját. A büszke szülők új fotókat osztottak meg a gyermekekről, és a rajongók gyorsan észrevették a hasonlóságot mindkét szülővel.

Ahogy az ikrek december 16-án közelítik meg hatodik születésnapjukat, a követők dicsérő szavakkal és jókívánságokkal árasztották el őket egy egészséges és boldog jövőért.

Az észrevevő rajongók megjegyezték a gyerekek szerény öltözékét, dicsérve Enriquét és Annát, hogy nem hajlandók túlzottan ragaszkodni a feltűnő márkás tárgyakhoz.

A páros szülői stílusa pozitív visszajelzést kapott, néhányan más hírességeket arra ösztönözve, hogy kövessék példájukat.

Annak ellenére, hogy nyilvános személyiségek, Enrique és Anna fenntartják magánéletüket, ritkán osztanak meg pillanatképeket családjukról.

A páros, több mint 20 éve együtt, diszkréten kezeli kapcsolatuk állapotát. A követők izgatottan várják az alkalmi születésnapi fotókat, hogy pillantást lehessen vetni a sztárpár imádnivaló gyermekeire.