Itt az ideje felfedni a titkokat: Néhány rejtett részlet a 93 éves Clint Eastwood titkos életéből!

 Itt az ideje felfedni a titkokat: Néhány rejtett részlet a 93 éves Clint Eastwood titkos életéből!

Clint Eastwood, a legendás western színész 93. születésnapját ünnepli, visszatekintve egy életre, melyet házasságok, számos kaland és egy titkos lány töltöttek be. Személyes történetét kutatva felfedezzük Eastwood kapcsolatait és rejtett gyermekének felfedezését.

Eastwood útja akkor kezdődött, amikor 23 évesen beleszeretett a modell Maggie Johnsonba, akit vakrandin ismert meg. Öt évvel azelőtt, hogy áttörést hozó szerepéhez, a CBS sorozat Rawhide-ban szerepet kapott volna, eljegyezte a lányt, és mindössze hat hónappal első randijuk után házasságot kötöttek.

Azonban eljegyzésük idején Eastwood kapcsolata volt egy másik nővel, aminek eredményeként született egy gyermek, aki örökbe adásra került.

Annak ellenére, hogy 1964-ben elváltak Johnson-tól egy másik nő, a kaszkadőr Roxanne Tunis miatt, rövid időre újra összejöttek, és két gyermekük született: Kyle Eastwood 1968-ban és Alison Eastwood 1972-ben.

Ugyanakkor Eastwood viszonyt folytatott Tunis-szel, ami 1964-ben Kimber Lynn Eastwood születéséhez vezetett.

Eastwood romantikus utazása folytatódott az színésznő, Sondra Locke oldalán, akivel románcba bonyolódott a The Gauntlet című film forgatása során. A páros összeköltözött és több filmben is együtt dolgozott, mielőtt nyilvánosan szakítottak.

Egy meglepő felfedezés során kiderült, hogy Eastwood azelőtt, hogy híressé vált volna, egy titkos nyolcadik gyermeket nemzett, Laurie Murray-t. Laurie-t örökbe adták anélkül, hogy Clint tudomást szerzett volna róla, és több mint 30 évvel ezelőtt találkoztak újra az együttműködő színésszel.

A családi találkozó, melyen részt vett a nyolc Eastwood testvér, ritka pillanat volt, amit legfiatalabb gyermekük, Morgan Eastwood osztott meg a közösségi médiában.

Ahogy Clint Eastwood egy újabb mérföldkőhöz érkezik az életében, személyes útja továbbra is egy kapcsolatokkal, kihívásokkal és rejtett családi kapcsolatok felfedezésével szőtt szövet marad.