“Újra kövér?” – Adele új nyilvános megjelenése zavarba ejtette a nézőket

 “Újra kövér?” – Adele új nyilvános megjelenése zavarba ejtette a nézőket

A énekes kimagasló vonzereje, amely egy jelentős fogyás után még dúsabbá vált, ennek az oka.

Adele három évvel ezelőtt hagyta abba a színpadi fellépéseket és a társasági események látogatását. Az énekesnő ezután úgy döntött, hogy szünetet tart a szakmájában, miután fájdalmas válása volt az üzletembertől és fiának apjától, Simon Koneckitől.

Ahogy általában a válás után, az énekes durván megkezdte megjelenésének átalakítását, a legnagyobb változások a testét érintették. Adele egy év alatt változott meg egy dagadt sztárból egy elegáns őzikévé egy kicsi derekával.

A brit sztár átalakulása hirtelen mindenkit meglepett. Az énekes teljesen felismerhetetlen volt! A rajongók még aggodalmukat is kifejezték Adele túlzott soványsága miatt egy időben.

Az egyik ponton az művész, mint mondani szokás, “csont és bőr” volt, de fokozatosan újra hízni kezdett. Adele megmutatta ennek az eredményét a Las Vegas-i szólókoncertjén, ahol egy fekete bársonyruhát viselt a színpadon, amelynek nyitott dekoltázs zónája volt.

Schiaparelli elegáns és kifinomult tervezése kiemelte az énekes kicsi derekát és bőséges csípőjét. Az internetezők gyorsan spekulálni kezdtek: Valóban hízni kezdett Adele újra? Vagy a bársonyruha az furcsa övvel adott hozzá plusz súlyt a testéhez?

“Adele újra hízott”, “Olyan gyönyörű, de miért ilyen nagyok a csípői”, “Kim Kardashian irigyelhetné”, “Nagyon jól néz ki ebben a formában, a lényeg, hogy ne hízzon újra”, “Nem értem, hogy a ruha hozzáadott-e plusz kilókat, vagy valóban hízott-e”, “Lenyűgöző szépség bármilyen formában” – jegyezték meg az internetezők.

Az énekes többször kijelentette, hogy a fogyását kemény edzéssel és gondos táplálkozási kontrollal érte el. Adele ellenállt mindenféle műtétnek vagy beavatkozásnak, bár néhány változás az megjelenésében nyilvánvalóvá vált.