„Steven Seagal négy különböző nemzetiségű felesége”: Hogy néz ki a színész törvénytelen lánya?

 „Steven Seagal négy különböző nemzetiségű felesége”: Hogy néz ki a színész törvénytelen lánya?

Steven Seagal, az ikonikus színész, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint “The Capture” és “The Capture 2,” közeledik a 70 éves korhoz. Hírneve az 1990-es és 2000-es években szárnyalt, különösen Casey Ryback szerepéért a “Túszjátszma” című filmben.

Bár az utóbbi években Seagal nem volt annyira aktív, még mindig megjelenik itt-ott, például Oroszországban, ahol figyelmet keltett.

A szakmai életén túl Seagal magánéletét több házasság és érdekes fordulatok jellemzik. Nézzük meg közelebbről a színész kapcsolatait, amelyek négy különböző nemzetiségű házasságot ölelnek fel.

Első feleség – Miyako Fujitani (japán): Seagal házasságának útja 17 évesen kezdődött a japán Miyako Fujitani-nal. Japánba költöztek, ahol Seagal folytatta harcművészeti képzését.

Tizenöt évvel később, 1984-ben a házasság véget ért. Miyako világra hozta fiukat, Kentaro-t és lányukat, Ayako-t.

Harmadik feleség – Kelly LeBrock (amerikai): A legismertebb kapcsolat az amerikai színésznővel, Kelly LeBrockkal volt. Több mint egy évtizeden át három gyermekük született. Azonban a házasság véget ért Seagal viszonya miatt az au pairrel, Arissa Wolfe-val. A válóper során családon belüli erőszak vádjai is napvilágot láttak.

A válás után LeBrock visszanyerte szabadságát, míg Arissa Wolfe továbblépett, és megszülte Seagal törvénytelen gyermekét, Savannah-t.

Arissa Wolfe azóta magánéletet él, és megszakította a kapcsolatot Seagal-lal. Savannah, aki állítólag már maga is anya, nagypapává tette Seagal-t.

Negyedik feleség – Batsukhiin Erdenetuya (mongol): Seagal Mongóliában találta meg a szerelmet Batsukhiin Erdenetuya személyében, aki negyedik felesége lett. Házasságukból egy fiuk született, Kunzan.

Batsukhiin Erdenetuya odaadó partner volt, elkísérte Seagal-t útjaira, és még a filmjeiben is szerepelt.

Seagal viharos magánélete ellenére jelenlegi házassága stabilnak tűnik, Batsukhiin Erdenetuya pedig a “világ legjobb emberének” nevezte őt.

Miközben Seagal időnként még megjelenik és a rajongók nosztalgiáznak ikonikus szerepeiről, magánélete továbbra is lenyűgöző saga marad.