A Föld legszőrösebb lánya úgy döntött, hogy eltávolítja az arcáról a szőrzetet. Íme, hogy néz ki ma

 A Föld legszőrösebb lánya úgy döntött, hogy eltávolítja az arcáról a szőrzetet. Íme, hogy néz ki ma

Supatra Sasufan majdnem a legfiatalabb résztvevő lett a Guinness Rekordok Könyvében. Azonban nem atletikai teljesítményei vagy egyedi tehetsége segített neki elérni ezt, hanem a teste minden részét borító szőrzet. Őt ismerték el a világ legszőrösebb lányaként.

Éveken át a gyermek szülei és ő maga is küzdött ezzel a betegséggel. Azonban a modern világban nincsenek egyszerű gyógymódok ilyen sűrű szőrzetre. Még a lézeres szőrtelenítés sem tudott segíteni a lányon. A szőrzete csak sűrűbbé és gyorsabban nőtt tőle.

 

A gyermeknek állandó gúnyolódást kellett elviselnie az iskolában a társaitól. Azonban ő maga úgy nyilatkozik, hogy sok barátja van, és a legtöbben jól bánnak vele.

Most 17 éves, és sikerült megtanulnia együtt élni a sajátosságával. A lány még férjhez is ment, de nem akarja nyilvánosságra hozni párja nevét.

Az első közös fényképeik már megjelentek a weben. A felhasználók kommentálják és csodálják őket. Ahhoz, hogy megőrizze jelenlegi megjelenését, a tinédzsernek rendszeresen le kell borotválnia az arcát.

Szeretnénk Supatranak türelmet és erőt kívánni. Biztosak vagyunk benne, hogy minden rendben lesz vele.